غرب با استفاده ی ابزاری از فضای مجازی و رسانه ای در صدد مسخ فرهنگی مردم برآمده است

استان لرستان
دکتر کیامرث ۰جهانگیر (معاون فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور)؛

غرب با استفاده ی ابزاری از فضای مجازی و رسانه ای در صدد مسخ فرهنگی مردم برآمده است

در این وبینار، ضمن تبیین رسالت جبهه ی علمی - فرهنگی نهضت استادی در کشور و به ویژه در لرستان، بر اهمیت این جبهه در حوزه ی رویکرد حل المسایلی، مطالبه گری، رصد و پایش عملکرد مدیران اجرایی تا حصول نتیجه و حل مشکلات جامعه تاکید شد.

به گزارش دفتر رسانه و ارتباطات نهضت استادی بسیج لرستان، نشست چگونگی تشکیل جبهه ی علمی - فرهنگی نهضت استادی لرستان، با حضور شبکه ی مسئولین و معاونتهای سازمان بسیج اساتید دانشگاههای لرستان و کانونهای استادی سراسر استان، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزارشد.

سخنران ویژه ی این نشست، دکتر کیامرث جهانگیر (معاون فرهنگی - اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور) ضمن اشاره به اهمیت فرهنگ و گستره ی وسیع این مفهوم، به تبیین رویکرد، برنامه ها و کارویژه های جبهه ی علمی- فرهنگی در برش کشوری و استانی پرداخت.

دکتر جهانگیر در این وبینار تاکید کرد؛

فرهنگ گستره ی وسیعی دارد. مجموعه ی اندوخته های یک ملت در طول تاریخ است. با توجه به ورود به عصر اطلاعات، با انبوه تکنولوژیهای وارداتی بدون بومی سازی نحوه ی استفاده از آنها مواجه هستیم. و باید برای بهره بردای حداکثری از این فضا، ضمن کاهش حداکثری مضرات آنها چاره اندیشی کنیم.

معاون فرهنگی - اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور در ادامه افزود؛

در چنین برهه ای، غرب با استفاده از همین فضا، در صدد مسخ فرهنگی مردم برآمده است. و البته در مقابل، نقش اساتید دانشگاه برای رویارویی با جنگ نرم دشمنان نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری است.

دکتر جهانگیر در ادامه به تبیین رسالت جبهه ی علمی - فرهنگی نهضت استادی در کشور و به ویژه در لرستان پرداخت و بر اهمیت این جبهه در حوزه ی رویکرد حل المسایلی، مطالبه گری، رصد و پایش مدیران اجرایی تا حصول نتیجه و حل مشکلات جامعه تاکید کرد.

گفتنی است در این نشست که با اظهار نظر، تضارب آرا و پرسش و پاسخ همراه بود، علی نظری (مسوول بسیج اساتید دانشگاههای لرستان) نیز با تاکید بر اینکه کاربرد برخی اصطلاحات نظامی از قبیل آتش به اختیار، از سوی مقام معظم رهبری، جهت تذکر و تاکید بر اهمیت موضوع فرهنگ است، این امر را در حوزه ی جنگ نرم از اهمیت بیشتری برخوردار دانست.

همچنین عزت الله سپه وند (دبیر این نشست، و معاون فرهنگی اجتماعی، سازمان بسیج اساتید دانشگاههای لرستان) نیز، ضمن تاکید بر اهمیت تشکیل و تحرک هرچه بیشتر جبهه ی فراسازمانی علمی - فرهنگی در لرستان،  این جبهه را پیشگام و پیشران نهضت استادی ،  زبان گویا و چشم بینای مردم برای مطالبه گری و پایش عمکرد مدیران اجرایی کشور و استان دانست.

در ادامه، علی فتح اللهی (مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان) نیز مهمترین چالش این جبهه را انتقال مشکلات و راه حل مسائل به مدیران و اجرای آنها قلمداد کرد.

محمدرضا حسنی جلیلیان (مسئول کرسی های نقد و نظریه در بسیج اساتید لرستان) نیز با تاکید بر تفاوت مشکلات و چالشهای هر منطقه، استان و هر شهر و بخشی، افزود؛ علاوه بر شناسایی دردها، باید درمان آنها را نیز شناخت و به مدیران اجرایی منتقل کرد.

همچنین،؛قربانی، (مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه آزاد بروجرد) نیز تقارن فعالیتهای جبهه ی علمی - فرهنگی بسیج اساتید با آغاز به کار دولت انقلابی را نشانه ی ضرورت و اهمیت کار جهادی یاران انقلابی این دولت انقلابی دانست.

در ادامه، طهماسبی پور (مسئول اندیشگاه سیاست ورزی بسیج اساتید لرستان) نیز بزرگترین مقوله ی فعالیت دانشگاه را همین مقوله ی علمی- فرهنگی دانست و تاکیدکرد؛ باید تحول فرهنگی از تحول دانشگاه شروع شود. و از کارهای جزیره ای در این زمینه پرهیز شود.

این وبینار با جمع بندی مطالب و پاسخِ معاون فرهنگی - اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور به پرسشهای شرکت کنندگان، پایان یافت

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.